ENSEMBLE KALLIOPE

13 februari 2022:  15 uur

Het ensemble bestaat uit Karlien de Jonge (zang), Thera Dotinga (piano) en Robert Jan van der Feen (fluit).

Kalliope was de dochter van Zeus en de moeder van Orpheus. Zij was de muze van de muziek en de filosofie.

Ze zullen stukken ten gehore brengen van verschillende componisten zoals: St. Saëns, Mozart, Hummel, Schubert, Délibes, Bruynel. Daarnaast zullen ze een aantal liederen uit beroemde musicals en films ten gehore brengen.

Karlien de Jonge heeft jaren zangles gehad van Els Liebregt, verdiepingslessen bij Gerrit Jan Rutgers en momenteel heeft ze zangles bij Linda Molenkamp. Zij was diverse malen solist bij het Veen Koloniaal Symfonie Orkest en andere ensembles en koren. Samen met de pianist Cor Bakker trad zij voor een groot publiek op in Theater de Tamboer in Hoogeveen.

Robert Jan van der Feen heeft al jaren les bij Rinze van der Baan en maakt deel uit van het Noordelijk Bach Consort.

Thera Dotinga studeerde piano aan het conservatorium van Rotterdam bij Ton Hartsuiker en geeft al jaren les aan leerlingen van alle leeftijden.

Reserveringen.: Bij de toegang is de corona-check verplicht. U kunt reserveren via het formulier “Reserveren” op de site en door € 10,00 (tot en met 16 jaar gratis) over te maken op rekeningnummer NL16 RABO 0331 7808 95 t.n.v. Stichting CultuurPodium Bovensmilde en ovv 13 februari. Vol is vol! Zonder reservering alleen toegang als er plek is. De deur gaat open om 14.30 uur

Scroll naar boven