Suze Sanders & Ballads2

14 april 2024 om 15 uur. De deur gaat open om 14.30 uur

Suze Sanders & Ballads2

Stichting Het Drentse Landschap bestaat dit jaar 90 jaar. Zonder de steun van al die beschermers/begunstigers was de stichting niet geweest wat ze nu is. Zonder al die steun hadden we in Drenthe minder natuur, minder cultureel erfgoed, minder moois om van te genieten. 

Je steun is belangrijk! Daarom willen we je bedanken door je dit gratis concert aan te bieden. Geniet ervan en blijf steunen zodat we ook de komende 90 jaar met elkaar kunnen blijven genieten van al dat moois in Drenthe.

Dit is het eerste gratis jubileum concert dat we aanbieden, er volgen meer.

Bent u geen begunstiger, dan kunt u zich tot 14 april nog aanmelden voor gratis toegang..

 

Suze Sanders en Ballads2 in de Waterstaatskerk Bovensmilde:
Ballads2
 bestaat uit Margreet Puite (piano) en Petra Herbrink-Vosman (zang). Samen met Suze Sanders hebben ze een Drents programma gmaakt, waarin Suze Sanders de mensen meeneemt op een korte reis door haar leven. Daarin worden gedichten van Suze afgewisseld met liedjes en muziekstukjes voor fluit en piano, gespeeld en gezongen door Ballads2. De liedjes zijn bekende en minder bekende liedjes, vertaald door Suze Sanders naar het Drents.

 

Voor meer informatie ga naar de knop Reserveren. U komt dan op de website van Het Drentse Landschap.

Dit is een activiteit van Stichting Het Drents Landschap. 

U kunt reserveren via bovenstaande knop “Reserveren” . U wordt dan doorverwezen naar de betreffende site van Het Drentse Landschap. De deur gaat open om 14.30 uur

Scroll naar boven