Suze Sanders & Ballads2

14 april 2024 om 15 uur.

Suze Sanders & Ballads2

Sedert een aantal jaren treden Suze Sanders & Ballads2 (Petra Herbrink-Vosman en Margreet Puite) samen op met Drentstalige programma’s. Het huidige programma is een verhaal, waarin men wordt meegenomen naar verschillende plaatsen in Drenthe. In het verhaal worden de gedichten van Suze afgewisseld met liedjes, gespeeld en gezongen door Ballads2. De deels bekende, deels minder bekende liedjes zijn door Suze Sanders hertaald naar het Drents.

Suze Sanders is al zo’n dertig jaar actief binnen de Drentse literaire wereld en publiceerde zes dichtbundels, waarvan Veenbraand in 2014 werd bekroond met de Streektaalprijs van het Dagblad van het Noorden.

Petra Herbrink-Vosman heeft brede zangervaring opgedaan in veel verschillende settingen, van kleinkunstproductie tot gelegenheidsband.

Margreet Puite is afgestudeerd pianiste aan het conservatorium te Groningen. Ze heeft een eigen lespraktijk en is zeer ervaren in het begeleiden van solisten en koren.

Dit is een gezamenlijke activiteit met Stichting Het Drents Landschap. 

Reserveringen: U kunt reserveren via de knop “Reserveren” . U wordt dan doorverwezen naar https://www.drentslandschap.nl/activiteiten    Bovensmilde. De deur gaat open om 14.30 uur

Scroll naar boven