Duo Passies & Havinga

12 november 2023. Aanvang 15 uur.

Het duo Passies & Havinga speelt een voorstelling rond de Franse componist Claude Debussy in de Waterstaatskerk te Bovensmilde.

‘Madame Croche’ is een een programma van zangeres Gea Passies en pianist Johanan Havinga. Het betreft een muzikale voorstelling rond de Franse componist Achille Claude Debussy  (1862-1918).

Het decor van de voorstelling is de Oosters ingerichte werkkamer van Monsieur Debussy, waar Johanan Havinga de rol speelt van de componist en waar hij diens ongewone harmonieën laat klinken. In de hoedanigheid van Madame Croche vertelt Gea Passies het levensverhaal van Debussy, in een afwisselend programma waarin ruimte is voor zowel pianosolo, voor poëzie als voor zang.

Johanan Havinga is in 2010 summa cum laude afgestudeerd als klassiek pianist aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Gea Passies heeft jarenlang gezongen in diverse koren. Samen treden ze vanaf 2007 op met verschillende mzikale en informatieve programma’s over diverse componisten.

Reserveringen: U kunt reserveren via de knop “Reserveren”  en door € 10,00 (tot en met 16 jaar gratis) over te maken op rekeningnummer NL16 RABO 0331 7808 95 t.n.v. Stichting CultuurPodium Bovensmilde. Vol is vol! De deur gaat open om 14.30 uur

Scroll naar boven