Programma 2020-1

9 februari 2020 15:00 uur

Twee muzikanten met verschillende achtergrond die hun eigen stijl mixen op een unieke speciale manier. Of het nu gaat over klassieke muziek of jazz muziek. Ze voeren ons door filmmuziek, popsongs en verschillende arrangementen van populaire muziek.

Chanyang Park, is jazz pianist en zangeres, die nu Jazz Piano and Vocal Jazz studeert aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Ze heeft echter ook een klassieke achtergrond als klassiek pianist in Korea.

Sara González is een klassieke violiste met een klassieke achtergrond. Daarom begon ze met een master viool interpretatie aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen nadat ze in Spanje haar bachelor graad behaalde.

Ze is altijd op zoek naar iets nieuws en is bezig een masters af ter ronden in de psychologie en muziek-therapie. Wat haar de mogelijkheid geeft muziek te delen met mensen in zieken- en verpleeghuizen en muziek te maken met mensen met een beperking.

Intermezzo: keramiek van Roelanda Bonder. In haar werk speelt beweging een grote rol. In beweging zoek ze de grenzen op; hoe ver kan je gaan voor  iets uit balans is? Het niet weten waar iets eindigen kan, spreekt haar aan.

Entreeprijs € 8,50 en tot en met 16 jaar gratis. De deur gaat open om 14.30 uur en we beginnen met een kopje koffie of thee.
Reserveringen: cultuurpodiumbs@gmail.com

1 maart 2020 15:00 uur

Dicht manifestatie met Levi Weemoedt

Naast Levi Weemoedt treden verschillende dichters op. Bekend maken van de winnaar van de Smildeger gedichtenwedstrijd. Kunst- en Cultuur4Daagse (KC4D) organiseert i.s.m. CPB & CRAS ook nog een dichtworkshop op zaterdag 8 februari in Westerbork.

Als ik een dichtersgeest bezat..

Gelukkig is dat niet nodig om mee te doen met de Smildeger dichtwedstrijd.

Om u een beetje op weg te helpen, kunt u zich opgeven voor de Dichtworkshop Op zaterdag 8 februari van 14-16.30u. Sacha Landkroon,dichter, zal u op een laagdrempelige manier aanzetten tot dichten. De workshop wordt gehouden in Westerbork, Westeinde 52a, tijdens de expositie Visie op Vrijheid, 6 kunstprojecten. Hier zijn o.a ook de beelden van Helma van de Water en de speciaal hierbij gemaakte gedichten van Landkroon te zien en te lezen. Kosten 7,50 euro. Opgave info@cultureleraadsmilde.nl

Entreeprijs € 5,00 en tot en met 16 jaar gratis. De deur gaat open om 14.30 uur
Reserveringen: cultuurpodiumbs@gmail.com

Impressie